564 fotballdrakter - Melissa

Melissa fotballdrakter Magnolia
Det var en veldig god lagprestasjon. Det er klart folk snakker om det andre målet, det var fantastisk, sannsynligvis det beste i min karriere. Laget så bra ut, jeg synes vi spilte veldig bra og vi er et skritt nærmere semifinalen. ‘Ionce scoret en med landslaget som traff stolpen og gikk inn, men dommeren gjorde det ikke. Dette var litt bedre, det var spektakulært. ‘Jeg slo veldig høyt og det’ er et mål som vil leve lenge i minnet. Det ‘er sannsynligvis mitt beste mål. Som mange mennesker har sagt, så har jeg sett på fotballdrakter for å gjøre det en stund, men det avhenger av omstendighetene i spillet. Det kom meg til å gi det en gang, du må alltid prøve Jeg prøvde det i dag, og det gikk av.

 Det var et av de mest gripende øyeblikkene på natten. Å motta applaus fra en stadion som dette, som har blitt prydet av gode spillere, er en unik opplevelse. Jeg ‘er veldig glad. Da jeg var liten, likte jeg Juventus, og det at fansen deres har klappet for meg, vil være hos meg og er et godt minne. Til alle italienerne på stadion vil jeg bare si Grazie.  Til de som har reist til Torino, takk for støtten din og til de som er tilbake i Madrid. Jeg ‘drar dem til å fortsette å støtte teamet og fortelle dem at vi kommer til å fortsette helt til slutten.  Vi er glade. Vi var imot stor motstand, og det ’snør lett å vinne 3-0 hjemmefra og det etterlater oss en virkelig positiv stemning.

Vi har å holde føttene på bakken og være nådige fordi den’ swhat har fått oss dette langt. Motstanderne våre er tøffe, de har styrket, og aldri har vi trodd at vi er bedre enn noen. Vi tror på vår egen evne og at ’swhat har gitt gode resultater.  Det var et enormt mål. Jeg sto fotballdrakter bak det, og da jeg så korset gå inn tenkte jeg at han ‘måtte ha et sykkelstikk fordi det ikke var noe annet på. Han sprang utrolig bra og satte det ut av keeperen’ sreach. Det var et mål som fortjente applausen den trakk fra hele stadion.  Når vi snakker om Cristiano, snakker vi alltid om ham, og jeg har noe jeg liker å si, som er: fortsett å glede oss over det beste i verden og hvordan han spiller spillet, for det han gjør er utrolig.

Felipanjy fodboldtrøjer VickyShee

Tags:

Comments are closed.