119 fotbollströjor - Aliza

M\u00e4sterskapsstj\u00e4rna \u2013 WikipediaAliza fotbollströjor AdellClb
Det är ett säkert antagande att majoriteten av supporterna inte firar med tanke på att Dowie verkar vara det enda hållbara alternativet som är öppet för den oroliga klubben efter att en följd av föredragna kandidater avvisade jobbet. Den före detta Crystal Palace- och Charlton-chefen har inte tagit ansvar fotbollströjor för ett lag sedan hans plundring av Queens Park Rangers i oktober 2008. Avram Grant, vars Portsmouth-sida underhåller Hull på lördag, förstås också vara ett genuint mål tillsammans med Alan Curbishley, Gary Megson och Terry Venables, som alla gjorde det klart att de inte var intresserade. Gareth Southgate gör mediearbeten för ITV och har sagt till vänner att han inte har för avsikt att återvända till spelet förrän efter VM.

En annan utmanare som diskuterades av Pearson och hans regissörer var Paul Jewell. Pearson arbetade på Derby County med Jewell, som tog Bradford City och Wigan Athletic in i Premier League. Han gör också mediearbeten och verkar vara nöjd med att förbli ur spelet för närvarande. Dowie fotbollströjor förflyttades från Premier League med Palace 2005, efter att ha tagit dem i toppflykten mot förväntningarna, och varade bara 15 matcher på Charlton efter att ha lyckats Curbishley året efter. Han har också hanterat Oldham Athletic, QPR och Coventry City och hans senaste jobb var som assistent för Alan Shearer på Newcastle United förra säsongen. Men vad supportrar också måste acceptera är att Hull inte är ett attraktivt förslag.

http://www.outpost.fotografica.is/index.php/component/k2/itemlist/user/41419 MarisaRas LouanneQj

Tags:

Comments are closed.